All Inclusive London

At tage all inclusive til London, er ligesom at være derhjemme faktisk. Alt er betalt for en og man skal bare tage pengene frem når man skal have noget ekstra. Jeg vil sige det er en smart måde at rejse på, fordi med all inclusive behøver du ikke tænke på at købe aftensmad eller snacks eller drikkevarer, fordi det er betalt i forvejen. Det er jo selvfølgelig lidt dyrere, men det er også helt klart det værd.
En hjemmeside til all inclusive London er (1) fordi den viser alle steder du kan få all inclusive til London. Så den vil jeg anbefale for dig, som ikke behøver ikke bestemt sted i London. Bare et godt og billigt, men godt anmeldt sted. Det er egentlig ikke så svært, fordi den hjemmeside viser det hele. Så den vil jeg helt klart anbefale. Men det kan godt være at all inclusive i andre lande er dyrere, men i London er det faktisk ikke så dyrt. Så det er billigere end andre lande.
En anden hjemmeside er (2) som viser all inclusive hoteller, dog ikke i London men mange andre muligheder og rejsemål. Tyrkiet er også et godt sted at tage ned, hvis du skal på en ferie hvor du bare skal sole dig og slappe af. Der er ikke rigtig så meget mere at skrive om det. En all inclusive ferie er en god ferie for børnefamilier som ikke vil bruge så mange på restaurant besøg osv. Så det er helt klart en god idé. London er også helt klart en shoppeby med de store gader og mange forskellige butikker, så der også mange piger derned for at shoppe.
Det vil jeg helt klart anbefale :-).
Men det var alt for mig, håber vi ses en anden gang.