Aalborg London

Sidder du i Aalborg og vil du i virkeligheden hellere gå rundt i London? Hvad så med at finde en billig rejse og tage på weekendophold eller miniferie?
Det er fedt at rejse. Jeg har en fornemmelse af, at langt de fleste vil give mig ret. Jeg tror også, at flere vil kunne nikke genkendende til, at selvom det er fedt at rejse, så er rejsen før man kan tage på den rigtige rejse knap så fed. Og den rejse kan af og til være lang! Der var engang hvor de billige rejser kun fandtes i hovedstaden, for ikke at tale om, at langt de fleste fly lettede fra Kastrup. Eller Billund, midt i Jylland, hvor det er svært både at komme til og fra igen. Uanset hvad, kan det nemt komme til at virke uoverskueligt at skulle hoppe på et fly, hvis man først skal rejse en time eller to, ja, måske endda tre rundt i det danske land, før det er muligt at hoppe om bord.
Men det er der råd for! Nu er der nemlig masser af muligheder for at rejse fra en lufthavn, som ligger i nærheden af der, hvor du bor. Så hvis du bor i Aalborg – eller i nærheden – så kan du efter en kort køretur til lufthavnen sidde i flyet og kort tid efter, gå rundt i de stemningsfyldte gader i London. Rejsen er altså blevet betydeligt forenklet. Trin et: Du booker en rejse med billige flybilletter fra Aalborg til London. Trin to: Du sidder i din stue i Aalborg. Trin tre: Du kører den korte afstand ud til Aalborg Lufthavn. Trin fire: Du er i London, hvor du bruger de næste dage på at nyde dit ophold og dit brud med den danske hverdag. Meget nemmere bliver det da ikke!
I London er der rig mulighed for at opleve lige dét, du har lyst til. Street art, kulturelle institutioner, historiske bygninger og monumenter, shopping, sport og musicals. Der er flere London seværdigheder end hjertet kan begære og det er en god idé at forsøge at danne sig et overblik allerede inden man tager af sted ved for eksempel at klikke lidt rundt på Internettet i stuen hjemme i Aalborg inden afrejse. På nettet kan du læse nogle af de mange guides, der handler om alt fra de bedste restauranter, de mest stemningsfyldte barer og gader, kunst, forestillinger og butikker. De mange guides på internettet gør det nemmere for dig at snuse til det engelske storbyliv allerede inden du tager af sted, så du kan danne dig et overblik med alt hvad det indebærer af shopping, pubs, restaurantbesøg og en masse kultur, historie og kunst.